Nordmøre lokallag

Velkommen til Nordmøre lokallag.

Nordmøre lokallag har om lag 67 medlemmer i år, fordelt over hele Nordmøre.
Vi har sosiale møter med hobbyverksted, sommeravslutning, juleavslutning og møter med ulike foredragsholdere i løpet av året.

Styret ser på muligheten til å dra rundt på forskjellige steder på Nordmøre og avholde medlemsmøter nærmere de medlemmer som bor lengre unna.

Vi vil fortsette å arbeide med de som har støttet oss i året som har gått, og utvikle dette samarbeidet videre. God informasjonsflyt mellom styret, medlemmer og andre interesserte. Holde Facebook siden oppdatert. Facebook vil fortsatt bli hovedsete for informasjon videre fremover. Avisen vil bli benyttet som sekundær informasjonskilde der styret ser det nødvendig. Medlemmer får tilsendt SMS og mail som før.


Handlingsplan 2023

Nordmøre lokallag vil fortsette med å avholde sine medlemsmøter kl. 1800 den siste torsdagen i måneden (noen unntak). Vi sender ut informasjon om møtene på e-post til medlemmene noen dager i forveien. Dersom styret finner det nødvendig endres dag og datoer for medlemsmøtene.

Vi vil fortsette med hobbyverksted da dette var veldig givende og sosialt, noe som våre medlemmer satte stor pris på.

Vi ser på aktiviteter som bassengtrening og turgåing som muligheter til høsten, i tillegg til hobbyverksted og mulige foredragsholdere. Dette er noe vi vil komme tilbake til.

Arbeide videre med å få ulike foredragsholdere til våre medlemsmøter for å snakke om FM eller om ulike tema som kan være til hjelp for oss med fibromyalgi. Kurs i avspenning, stressmestring o.l. er eksempler på dette.

Mestringskurs med forbundsleder er helgen 17-19 november


Styret

Leder: Torill Bøifot Bentz
Tlf.: 908 58 794
E-post: nordmore@fibromyalgi.no

Nestleder: Bente Jensen

Økonomiansvarlig: Liv Inger Solbakken

Sekretær: Liv K. Kittilsen

Styremedlem: Marianne Flessen