Sunnmøre lokallag

Hei og velkommen til Sunnmøre lokallag av Norges Fibromyalgi forbund!

Sunnmøre lokallag har 136 medlemmer og vi dekker kommunene Ålesund, Haram, Vanylven, Sande, Herøy, Ulstein, Hareid, Volda, Ørsta, Fjord, Stranda; Sykkylven, Sula og Giske. Vestnes og Rauma er også innunder oss inntil Romsdal lokallag er oppe og går igjen.

Vi har medlemsmøtene våre på Hareid frivilligsentral, gangavstand fra hurtigbåt og ferge, siste tirsdag i måneden kl 18-2030, dette da vi har mest aktive medlemmer på søre Sunnmøre. Vi har ofte likeperson til stede på møtene. Vi ønsker å få flere aktive medlemmer og ønsker derfor å ha møter flere steder i området fra høsten av.  Vi serverer alltid kaffe/te og noe å bite i. Vi har lotteri, der laget kjøper inn litt gevinster og medlemmene tar også gjerne med 1-2 gevinster. Vi bruker å ha sommeravslutning og julebord, der vi tar en liten egenandel, men det meste blir sponsa av laget.

Vi har starta opp gruppe med Medisinsk Yoga i vår og kommer til å fortsette med det til høsten. Vi håper da at vi kan greie å få til gruppe både på søre Sunnmøre og på nordre Sunnmøre.

Vi ønsker mer aktivitet og engasjement så kom gjerne med innspill til oss. Vi jobber med å få til temakvelder og mestringskurs for medlemmer og pårørende til høsten

Informasjon fra styret blir sendt ut på mail-adresse som medlem er registrert med på min side og lagt ut på Facebook siden vår. Får du ikke mail sjekk at du er registrert på min side.

Facebook : Sunnmøre Lokallag av Norges Fibromyalgi Forbund

Mailadresse: sunnmore@fibromyalgi.no

Vi mottar også grasrotandel via Norsk Tipping AS,  organisasjonsnummer 893972692


Handlingsplan 2024

Styret i Sunnmøre Lokallag av Norges Fibromyalgi Forbund innstiller til årsmøtet å vedta følgende handlingsplan for året 2024

  • Arrangere medlemskvelder på Hareid siste tirsdagen i kvar måned.
  • Sertifisere instruktør i Medisinsk Yoga og få til eit tilbud om dette.
  • Øke informasjonsaktiviteten ved å gjennomføre flere stands i løpet av året.
  • Arrangere foredrag med diverse foredragsholdere.

Styret

Leder: Annvei Skogen
Tlf.: 918 52 784
E-post: sunnmore@fibromyalgi.no

Nestleder: Ellinor Rinde

Sekretær: Monica Ekrem

Økonomiansvarlig: Liv Hilde Nordal Hansen

Studieleder: Randi Skavnes Våge

Styremedlem: Vidar Kvalsvik

Styremedlem: Elisabeth Myrvågnes

Varamedlem: Siv Berit Kvalsvik