Forskningsprosjekt

Forespørsel om å delta i forskningsprosjekt med NTNU

For å kunne bli med på denne undersøkelsen kan du ha andre muskelsykdommer enn fibromyalgi eller være helt frisk.

Studien er delt i to deler, en for anonym registrering og en hvor du registrer deg. Norges Fibromyalgiforbund har laget linken som brukes til undersøkelsen.

1)      Den første delen består bare i å fylle ut et spørreskjema elektronisk. Det tar ca. 5-10 minutter og er helt anonym for oss forskere. Ved å trykke på denne linken samtykker du å være med i denne undersøkelsen.

DU FINNER EN LENKE TIL SPØRREUNDERSØKELSEN NEDERST PÅ DENNE SIDEN.

2)      I den andre delen består også i å fylle ut et spørreskjema elektronisk. Det tar ca. 5-10 minutter, men i tillegg kan du også få tilbud om legeundersøkelse av muskelskjelett, for å være sikker på at personen ikke har fibromyalgi, samt får en samtale om andre medisinske spørsmål hvis ønskelig. Alle som er med i del2-undersøkelsen er med i trekning om et gavekort på kr 5000,-.

FOR Å DELTA I DEL TO MED , VELG «DELTA SOM REGISTRERT BRUKER» NEDERST PÅ DENNE SIDEN. DA KAN FÅ EN LITEN UNDERSØKELSE I TILLEGG TIL SPØRRESKJEMAET

Hvis du velger å delta som registrert bruker (se under) blir du automatisk linket til et informasjonsskriv og signerer samtykke til å være med før du svarer på selve spørreskjemaet. Da godkjenner du også at vi kan gi deg tilbud om en personlig oppfølgingstime.

Tusen takk for hjelpen!​

Med vennlig hilsen:

Professor dr med
Egil A. Fors
Epost: egil.a.fors@ntnu.no
Telefon:  41236597

Overlege dr med
Ellen A. A. Jaatun
Epost: ellen.jaatun@stolav.no
Telefon: 47758889

Her kan du lese vår generelle personvernerklæring.

Husk å lese den fullstendige samtykke-erklæringen før du registerer deg.

[widget id=»custom_html-8″][widget id=»custom_html-9″]