Medlemstilbud på Comfort-U Puten

Madrassmesteren tilbyr våre medlemmer rabatt på Comfort-U Puten.

Ønsker du å ligge godt i sengen og sitte godt i stolen, vil du fort oppdage at Comfort-U puten gir deg velbehag og komfort som du ikke har opplevd med andre puter. Det er mye på grunn av lengden – Comfort-U slynger seg rundt deg og støtter opp om hele kroppen.

Det betyr at Comfort-U kan være løsningen for deg som sliter med “folkesykdommer” som muskelspenninger, leddsmerter, fibromyalgi, whiplash (nakkesleng) m.m. Den allsidige Comfort-U puten støtter hele kroppen, slik at hver muskel og hvert ledd kan slappe av – i dybden.

Puten er 330 cm lang (!), noe som gjør puten utrolig fleksibel og mulighetene for perfekt støtte, komfort og trygghet er mange – både om natten og når du bare ønsker å slappe av.

Comfort-U puten er fylt med ett unikt fyll, som betyr at de kan vaskes ved en temperatur på 40° og kan tørkes i trommel ved lav temperatur.

1 stk. Comfort-U pute med 1 valgfritt trekk kr 1490,- (veiledende kr 2195,-)

1 stk. Comfort-U pute med 2 valgfrie trekk kr 1795,- (veiledende kr 2790,-)

Fast frakt i Norge per kombinasjon er kr 170,-. Prisene er inklusiv moms.

Bestilles med rabattkode fra NFF på følgende side i nettbutikken til Madrassmesteren: https://madrassmesteren.no/produktkategorier/nettbutikken/comfort-u/

Rabattkoden fås ved å kontakte NFFs kontor.

Ønsker du mer info om produktet, kan du sende e-post til: post@madrassmesteren.no

Merk at kroppsputer ikke har normal angrerett, da dette er definert som hygieneprodukter.

Medlemsfordel på smertemestringsappen EPIO member

EPIO member er en smertemestringsapp, som gir deg mer kunnskap og kompetanse om hva smerte er og hvordan kunne leve bedre med denne. Den er utviklet ved Oslo Universitetssykehus med prosjektbidrag fra fagpersoner både nasjonalt og internasjonalt.

Du kan lese mer om hvordan de jobber ved Avdeling for digital helseforskning her: www.digitalhealth.no

Forskning viser at det å bruke en app som EPIO member gir brukeren en positiv opplevelse av å mestre livet med smerte bedre. Forskningen viser blant annet at pasienter også opplever færre symptomer, bedre livskvalitet og bedre sykdomsmestring ved bruk av de digitale løsningene som er utviklet ved avdelingen.

Norges Fibromyalgi Forbund har fremforhandlet en rabatt på 43 % på månedsprisen på EPIO member hos selskapet dHealth AS, og håper at du som medlem finner denne nyttig og fin i din hverdag. Medlemspris er kr. 45,- per måned, og det er ingen bindingstid.

Registrer deg som bruker på EPIO member – dhub (dhealthapp.no), så kan du laste ned appen direkte til din telefon enten det er en iPhone eller Android telefon.

Vi er opptatt av at det er faglig tyngde bak de produkter og løsninger vi videreformidler til våre medlemmer, og her finner du mer informasjon om EPIO tilblivelse og forskning: EPIO appen her

Vi i Norges Fibromyalgi Forbund ønsket at flere skulle få prøve appen før man forplikter seg til å betale. Derfor har dHealth endret litt på appen slik at våre medlemmer, som ønsker å se første tema gratis kan gjøre det.
 
Du kan derfor nå laste ned EPIO member i Apple App Store eller Google Play, og teste den ut uten å måtte betale før du har lært den å kjenne gjennom første tema.
 
Last ned her:
Google Play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=no.dhealthapp.epio&pcampaignid=pcampaignidMKT-Other-global-all-co-prtnr-py-PartBadge-Mar2515-1
 
Apple App Store:
https://apps.apple.com/us/app/epio-member/id1561756339?ign-itsct=apps_box_badge&ign-itscg=30200


For mer informasjon om appen, send e-post til thomas@dhealthapp.no

Endringer i folketrygdloven – plikt til direkte oppgjør fra 1. januar 2021

Endringer i folketrygdloven – plikt til direkte oppgjør fra 1. januar 2021

Fra 1. januar 2021 må alle helseaktører ha avtale om direkte oppgjør med Helfo hvis pasienten skal få dekket utgifter til behandling. Dette er en endring i folketrygdloven som Stortinget vedtok 24. november.

For de fleste pasienter innebærer lovendringen om plikt til direkte oppgjør ingen endring. I dag har alle fastleger og de fleste behandlere direkte oppgjør med Helfo, og pasienten betaler bare en egenandel og eventuell egenbetaling ved behandling hos disse. Imidlertid har en del pasienter selv måttet kreve refusjon fra Helfo for helsetjenester hos behandlere uten direkte oppgjør.

Hva må du som pasient passe på?

Behandleren må informere deg som er pasient, om han/hun har direkte oppgjør med Helfo. Du er selv ansvarlig for å velge en behandler med direkte oppgjør, og hvis behandleren din ikke opplyser om dette, bør du spørre. Etter helsepersonelloven § 6 har helsepersonell en plikt til ikke å påføre pasienten unødige kostnader. Du kan derfor forvente at behandleren din opplyser deg om kostnader ved behandlingen slik at du kan forstå og ta stilling til kostnadene.

Her kan du lese mer om Stortingets behandling av lovendringen.

Yoga, mindfulness og meditasjon på nett, smertekurs

Hei Fibromyalgiforbundet.

Jeg tar kontakt med dere for å tilby muligheten for yoga, mindfulness, meditasjon og smertekurs på nett. Jeg driver lotus pust og balanse, og er utdannet ergoterapeut, pustyoga-lærer og mindfulness-meditasjonslærer. Jeg har drevet dette firma som underviser på nett via ulike online-kurs nå i 5 år. Jeg har selv fibromyalgi, PTSD og lavt stoffskifte, så jeg vet hvordan det er å leve med kronisk sykdom. Og jeg vet hvor bra det er å jobbe med ulike verktøy innen pust, yoga, mindfulness og meditasjon, for å takle, forløse og forebygge smerte og andre symptomer/plager som følger med diagnosen. 

Jeg har hatt et samarbeid med forbundet tidligere, og tilbudt medlemmer kurs til rabatterte priser. Håper dere kan tilby medlemmene mine kurs igjen, kanskje særlig aktuelt nå i korona-tiden, hvor mange synes det er risikabelt med trening og yoga og lignende kurs i grupper. Online-kurs er også veldig fint for alle som bor på steder hvor det er langt og reise til denne typen aktiviteter, eller ikke har dette tilbudet i det hele tatt. Og fint for de som av ulike grunner ikke mestrer gruppe-trening, eller kan reise til slike aktiviteter. 

Jeg kan tilby vårt mest aktuelle online-kurs forløs smerte med yoga og mindfulness til kun 850,- (ord.pris er 2100,-), og ellers kan jeg tilby bli kvitt hodepine, smerter i kjeve, nakke, skuldre og bryst til kun 600,- (ord.pris 1400,-). Dette er to veldig aktuelle kurs for medlemmer som har fibromyalgi og lignende smertetilstander/følgetilstander. Ellers har vi også en rekke andre kurs og produkter samt din egen yogaside, som er et yogastudio på nett. Her kan vi også gi rabatterte priser til medlemmer hvis det er av interesse. F.eks. 30%. Alt i våre kurs er filmet i leksjoner, videoer eller lydfiler, og dermed er det enkelt å følge med hjemme via pc, mobil, eller nettbrett. Det gjør også at det er lettere å ta hensyn til egen kropp, grenser og tempo. 

Online-kurs forløs smerte med yoga og mindfulness: https://lotuspustogbalanse.simplero.com/purchase/68003-Forls-smerte-med-yoga-og-mindfulness/special/xU7z1tqkNusVQDnmAARKGnc3

Online-kurs bli kvitt hodepine, smerter i kjeve, nakke, skuldre og bryst: https://lotuspustogbalanse.simplero.com/purchase/106542-Bli-kvitt-hodepine-smerter-og-stivhet-i/special/Qi9tV7KGtUjNFMCVhzFLDpyC

Vår hjemmeside: https://lotuspustogbalanse.simplero.com/

 

Håper å høre fra dere. 

«Det er en gave å lære å bruke pusten, mindfulness og yoga til vårt beste – i min utdanning som Pust Yoga instruktør ble jeg virkelig bevisst på dette, og jeg praktiserer øvelser daglig. Min bakgrunn som helsearbeidere (ergoterapeut) gir deg en trygghet, fordi mine kurs er forankret i vestlig vitenskap samtidig som jeg jobber med Østens filosofi. Jeg er i tillegg sertifisert mindfulness-meditasjons-lærer. Jeg har selv fibromyalgi, lavt stoffskifte og PTSD. Og har kjent på egen kropp hvordan livets påkjenninger og uforutsette ting kan skape sykdom, kronisk stress, smerte, uro, angst, depresjon m.m. Jeg vet av erfaring at yoga, pusteøvelser, meditasjon og mindfulness virker. Og yoga har blitt en livsstil for meg, fordi det gir meg balanse, bedre energi, evne til å puste meg igjennom vanskeligheter, det hjelper meg å akseptere livet slik det er her og nå og ikke minst forløse smerter, spenninger og vonde følelser. Og det er nettopp det jeg lærer deg på mine online-kurs.»

Mvh. Elisabeth Thorsby, daglig leder, ergoterapeut, Pust yoga-instruktør, mindfulness lærer,  krystall-healer, forfatter.

Haugane 6b, 3409 Tranby

Mobil: 91593406

Mail: lotuspustogbalanse@fastmail.com

 

  

VIKTIG MELDING I FORBINDELSE MED FAKTURA

Det er fortiden stor svindel aktivtet rettet mot norske virksomheter»

VIPPS/ medlemssystemet er kjent med at noen kunder har fått en e-post fra varsel@faktura.no vedr VIPPS med et referansenummer ikke tilhørende VIPPS/ medlemssystemet, for eksempel: ref.1_871169613 med forfallsdato 10.10.2020

Her kan det stå at kunden har tilgodehavende beløp og at kunden må bekrefte sitt kontonummer ved å gå inn på en lenke.
Den falske fakturaen er profesjonelt laget og ser ut til å være fra VIPPS/ Medlemssystemet

Vi ber medlemmer om å ikke trykke på linken og slette denne e-posten.
Det er ikke vi som er avsender

Sommer i Norge? Kampanjepriser medlemmer

Hei!

Nå nærmer sommerferien seg og nordmenn gjør seg klare til å utforske sitt eget land. 

I år skal Norge oppleves. Mange i Norges Fibromyalgi Forbund tenker sikkert at de skal ta turen nordover og oppleve en av våre vakreste landsdeler, Nord-Norge! Som nyetablert reiselivsbedrift ønsker vi i The Arctic Travel Company å tilby ansatte hos dere kampanjepris på utvalgte ferieopplevelser i Nord-Norge bestilt fra vår webside www.arctictravelcompany.com !

Å få kampanjepris på utvalgte opplevelser i nord er enkelt:

  1. Åpne denne siden – > https://www.arctictravelcompany.com/nb/special-offer-few-you
  2. Velg opplevelse.
  3. Legg til kampanjekoden «ATCSOM20» og avslaget vil bli trukket fra på de opplevelser som det gis rabatt på. 

Kampanjeprisen gjelder alle ansatte med deres familie og nære slektninger.  Kampanjekoden er gyldig for kjøp ut august 2020; opplevelsen kan tas senere! Alle skal få mulighet til å benytte seg av kampanjen, del den derfor gjerne direkte med alle i din virksomhet.

Merk: Dersom Norges Fibromyalgi Forbund ønsker en mer omfattende avtale med The Arctic Travel Company som gir utvidete muligheter og fordeler til dere med så ikke nøl med å ta kontakt med meg direkte.  Informer gjerne rette vedkommende hos dere om denne utvidete samarbeidsmuligheten.

 

Jeg vil også legge til at vi kan tilrettelegge for kurs- og konferanser i kombinasjon med opplevelser på ekspedisjonsbåten vår «Quest». Den kan ta bedriften deres på uforglemmelige opplevelser i kombinasjon med kurs- og konferanse langs norskekysten og eventuelt Svalbard.  Ta kontakt om dere ønsker mer informasjon om dette.

Ønsker også å benytte muligheten til å ønske alle ved Norges Fibromyalgi Forbund  en riktig god sommer fra alle oss i The Arctic Travel Company.

Med vennlig hilsen,

Kim Henrik Løvlie

Sales Director

The Arctic Travel Company AS

PB 242, 9253 Tromsø | Strandveien 106

www.arctictravelcompany.com

Helsereisen 2020

Helsereisen 2020 har blitt utsatt til 2021 på grunn av korona og og usikkerhet med utreise fra Norge.

Reisen vil bli annonsert i medlemsbladet når det er mulig å reise igjen.