Bare Flyt – Oslo

Vi har gleden av å informere om medlemsfordel hos Bare Flyt Oslo.

Bare flyt tilbyr 10 % avslag ved singel Floating 60 min:

Floating er en unik velværeopplevelse optimalt tilrettelagt for at kropp og sinn skal kunne slappe av, slik at du får et pusterom i hverdagen. Floating lindrer smerte, reduserer stress, gir deg mer overskudd og en dyp følelse av ro og velvære. Det krever ingen forkunnskap og passer for både kvinner som for menn i alle aldre. Mange bruker også floating i kombinasjon med profesjonell helsehjelp for å lindre fysiske og psykiske lidelser.

Bare Flyt tilbyr også 10 % avslag ved singel IR-Sauna 50 min:

IR-Sauna byr på et behagelig og varmt avbrekk i hverdagen, kan den infrarøde saunaen også gi en rekke helsefordeler; Den kan blant annet bidra til økt forbrenning og treningseffekt, virke smertelindrende – særlig for ledd og muskler, forbedre immunsystem og gi lavere blodtrykk. IR-sauna er også svært effektiv som detox og gir deg friskere hud med mer glød.

Det som kanskje er en mindre kjent effekt ved bruk av IR-sauna, er at den bidrar til å senke nivåene av stresshormonet kortisol. Det er med andre ord en effektiv måte å stresse ned på.  

Tjenestene kan benyttes alle ukedager mandag – fredag. Bestilles som vanlig via online bookingssystem. For mer informasjon besøk deres nettside eller ta kontakt med de per telefon: 21 38 94 89

Rabattkode – logg inn på «MinSide» eller ta kontakt med kontoret per telefon: 32 80 90 90