Buskerud Fylkeslag

Hei, og velkommen til Buskerud Fylkeslag av Norges Fibromyalgi Forbund sin side

Vi er et fylkeslag som og virker som lokallag siden vi har kun et lokallag, Ringerike og omegn. Laget består av medlemmer i alle aldre, kvinner og menn og vi dekker et ganske stort geografisk område.

Vi tilstreber å ha minst en aktivitet for medlemmer hver måned. Opplysninger om aktivitetene deles med medlemmer på en lukket Facebookside for medlemmer (Buskerud fylkeslag av NFF), på e-post og på SMS til de vi ikke når på annen måte.

På arrangementene våre man blir kjent med andre med samme diagnose, får nytt om Fibromyalgi og det som skjer på den fronten. Har du lyst til å komme, men ikke alene, ta gjerne med en venn eller ring oss og kommer vi deg i møte. Vi ønsker en hyggelig, lett og munter tone når vi treffes, og du vil alltid treffe likesinnede som du også kan lufte det som er vanskelig med. Vi har alltid likepersoner til stede om du ønsker å prate med eller få hjelp av de.

Hver mandag fra 17.00-18.00 har vi trening i varmt basseng på Unicare i Hokksund. Vi sponser betalende medlemmer med kroner 300,- pr. kurs hos Medisinsk yoga Drammen både på land og i vann (se mer på www.medisinskyogadrammen.no). Hver annen uke i oddetallsuker, møtes vi til strikkekafe på Jordbærpike på henholdsvis Gulskogen senter og Buskerud storsenter hver annen gang (se info på Facebooksiden Buskerud fylkeslag av NFF).

Vi håper at du vil trives hos oss, og at vi får se deg på våre arrangementer snart.

Ta gjerne kontakt med leder Grethe Syvaldsen eller send e-post til laget på: buskerud@fibromyalgi.no. Dersom du trenger hjelp eller en å snakke med, ta kontakt med Elisabeth Wiken Thomassen som er likeperson på telefon 416 10 518.

Våre planer for resten av 2022

Sosialt samvær/Familiedag på Eiksetra i Lier søndag 18. september kl. 13.00. Du som medlem oppfordres til å ta med mannen/kona/partneren, barna, barnebarna, oldebarna, svigerbarna, svigermor, naboen, bikkja eller de du ellers måtte ønske å ha med deg på en dag i skog og mark. På Eiksetra er det er en villmarkscamp med en flott trelavvo, gapahuk og bålplass, som vi har leid denne dagen. Der er og ei morsom Tarzanløype for de små (og store). Vi vil ha med oss blant annet kubb og boccia, og det vil bli kasting på stikka (fine premier). Alle tar selv med det de måtte ønske å grille på bål og drikke ved siden av (ikke alkohol), og dersom du velger å ikke ta med mat og drikke selv så kan du få kjøp et rikholdig utvalg inne på Eiksetra. Dette er gratis for alle av våre medlemmer med følge, det eneste du må koste selv er mat, bompenger (kr. 30,-) og bensin/diesel/strøm 

Foredraget «Å leve med kroniske smerter» med Jannicken Jakobsen tirsdag 4. oktober kl. 18.00 i lillesalen på Mjøndalen samfunnshus. Jannicken jobber som coach, og er blant annet utdannet innenfor psykologi, coaching, menneskerettigheter og profesjonsetikk. I foredraget vil hun gå nærmere inn på hva smerte er, hjernens apotek, den tredelte hjernen, vårt fantastiske nervesystem og hun vil presentere gode, praktiske teknikker for smertemestring og økt livskvalitet.

Lørdag 29.oktober kl. 19.00 inviterer vi medlemmer til å trimme lattermusklene med på forestillingen «Mens vi venter på no Godt» i Drammen teater. En forestilling med Ine Jansen og Linn Skåber.

Vi signaler om en invitasjon fra lokallaget (Ringerike og Omegn) til en tur inn i skattkammeret med omvisning og lunsj på Hadeland Glassverk lørdag 12.november 😉

En dag i uke 44/45 blir medlemmene invitert til å lage egne Julepølser med Trine Amalie. Vi kommer nærmere tilbake med beskjed på Facebook/e-post/SMS om tid og sted.

25.-26. november drar vi på hotellet Søstrene Storaas i Jondalen utenfor Kongsberg. Dette er tredje gang vi velger å dra nettopp hit denne siste helgen i november som en slags avslutning på året. Her vil det bli mye sosialt samvær, men og foredrag og mestringskurs for de av våre medlemmer som velger å delta.

Styret i Buskerud fylkeslag 2022:

Leder:

Grethe Syvaldsen

Mobil: 975 36 760

e-post: leder@fibrobuskerud.no

 

Nestleder:

Er og likeperson for medlemmene i Buskerud.

Elisabeth Wiken Thomassen

Mobil: 416 10 518

e-post: nestleder@fibrobuskerud.no

 

Sekretær

Karin Moen Bakke

e-post: sekretaer@fibrobuskerud.no

 

Økonomiansvarlig

Rigmor V. Spydslaug

e-post: okonomi@fibrobuskerud.no

 

Studieleder

Marit Borgersen

e-post: studieleder@fibromyalgi.no

 

Styremedlem

Anne Grete Loeshagen

 

Styremedlem   

Elin Ramstad

 

Varamedlem

Trine Myhre Mathisen

 

Varamedlem

Anne Marit Myhra