Buskerud Fylkeslag

Hei, og velkommen til Buskerud Fylkeslag av Norges Fibromyalgi Forbund sin side

Vi er et fylkeslag som og virker som lokallag siden vi har kun et lokallag, Ringerike og omegn. Laget består av medlemmer i alle aldre, kvinner og menn og vi dekker et ganske stort geografisk område.

Vi tilstreber å ha minst en aktivitet for medlemmer hver måned. Opplysninger om aktivitetene deles med medlemmer på en lukket Facebookside for medlemmer (Buskerud fylkeslag av NFF), på e-post og på SMS til de vi ikke når på annen måte.

På arrangementene våre man blir kjent med andre med samme diagnose, får nytt om Fibromyalgi og det som skjer på den fronten. Har du lyst til å komme, men ikke alene, ta gjerne med en venn eller ring oss og kommer vi deg i møte. Vi ønsker en hyggelig, lett og munter tone når vi treffes, og du vil alltid treffe likesinnede som du også kan lufte det som er vanskelig med. Vi har alltid likepersoner til stede om du ønsker å prate med eller få hjelp av de.

I bassenget på Unicare i Hokksund er vi i disse dager i ferd med å kontraktfeste en avtale med fysioterapeut Lasse Aakervik om trening i partallsuker … Hvorvidt mandagene i oddetallsuker blir egentrening eller om lar seg gjøre å få leid inn en fysioterapeut eller turnuskandidat, er fortsatt litt usikkert. Vi kommer tilbake med mer informasjon.

Vi sponser betalende medlemmer med kroner 300,- pr. kurs hos Medisinsk yoga Drammen både på land og i vann (se mer på www.medisinskyogadrammen.no).

Hver annen uke i oddetallsuker, møtes vi til strikkekafe på Jordbærpike på Gulskogen senter  (se info på Facebooksiden Buskerud fylkeslag av NFF).

Vi håper at du vil trives hos oss, og at vi får se deg på våre arrangementer snart.

Ta gjerne kontakt med leder Grethe Syvaldsen eller send e-post til laget på: buskerud@fibromyalgi.no. Dersom du trenger hjelp eller en å snakke med, ta kontakt med Elisabeth Wiken Thomassen som er likeperson på telefon 416 10 518.

Vår 2023

11.01.23          Marianne Feydt kommer og snakker om MediYoga på land og i vann,                                        Lillesalen Mjøndalen Samfunnshus kl. 18.00

20.01.23          Oslo Nye Teater, «Så som i himmelen»

14.02.23          Årsmøte med pizza, Lillesalen Mjøndalen Samfunnshus kl. 18.00

01.03.23          Lage påskepynt av glassbyggerstein, Lillesalen Mjøndalen Samfunnshus
                        kl. 18.00,

12.04.23          Ansatte fra NAV kommer på besøk for å fortelle litt om hvordan de jobber og                          for å svare på spørsmål, Lillesalen Mjøndalen Samfunnshus kl. 18.00

Siste halvdel av April          Helsereise til Budapest

13.05.23          Ramsløkstur i Lier

Juni 23            Sommeravslutning

Styret i Buskerud fylkeslag 2022:

Leder:

Grethe Syvaldsen

Mobil: 975 36 760

e-post: leder@fibrobuskerud.no

 

Nestleder:

Er og likeperson for medlemmene i Buskerud.

Elisabeth Wiken Thomassen

Mobil: 416 10 518

e-post: nestleder@fibrobuskerud.no

 

Sekretær

Karin Moen Bakke

e-post: sekretaer@fibrobuskerud.no

 

Økonomiansvarlig

Rigmor V. Spydslaug

e-post: okonomi@fibrobuskerud.no

 

Studieleder

Marit Borgersen

e-post: studieleder@fibromyalgi.no

 

Styremedlem

Anne Grete Loeshagen

 

Styremedlem   

Elin Ramstad

 

Varamedlem

Trine Myhre Mathisen

 

Varamedlem

Anne Marit Myhra