Medlemsfordel på smertemestringsappen EPIO member

EPIO member er en smertemestringsapp, som gir deg mer kunnskap og kompetanse om hva smerte er og hvordan kunne leve bedre med denne. Den er utviklet ved Oslo Universitetssykehus med prosjektbidrag fra fagpersoner både nasjonalt og internasjonalt.

Du kan lese mer om hvordan de jobber ved Avdeling for digital helseforskning her: www.digitalhealth.no

Forskning viser at det å bruke en App som EPIO member gir brukeren en positiv opplevelse av å mestre livet med smerte bedre. Forskningen viser blant annet at pasienter også opplever færre symptomer, bedre livskvalitet og bedre sykdomsmestring ved bruk av de digitale løsningene som er utviklet ved avdelingen.

Vi i Norges Fibromyalgi Forbund har fremforhandlet en rabatt på 43 % på månedsprisen på EPIO member hos selskapet dHealth AS, og håper at du som medlem finner denne nyttig og fin i din hverdag. Medlemspris er kr. 45,- per måned, og det er ingen bindingstid.

Registrer deg som bruker på EPIO member – dhub (dhealthapp.no), så kan du laste ned appen direkte til din telefon enten det er en iPhone eller Android telefon.

Vi er opptatt av at det er faglig tyngde bak de produkter og løsninger vi videreformidler til våre medlemmer, og her finner du mer informasjon om EPIO tilblivelse og forskning: EPIO appen her