Yoga, mindfulness og meditasjon på nett, smertekurs

Hei Fibromyalgiforbundet.

Jeg tar kontakt med dere for å tilby muligheten for yoga, mindfulness, meditasjon og smertekurs på nett. Jeg driver lotus pust og balanse, og er utdannet ergoterapeut, pustyoga-lærer og mindfulness-meditasjonslærer. Jeg har drevet dette firma som underviser på nett via ulike online-kurs nå i 5 år. Jeg har selv fibromyalgi, PTSD og lavt stoffskifte, så jeg vet hvordan det er å leve med kronisk sykdom. Og jeg vet hvor bra det er å jobbe med ulike verktøy innen pust, yoga, mindfulness og meditasjon, for å takle, forløse og forebygge smerte og andre symptomer/plager som følger med diagnosen. 

Jeg har hatt et samarbeid med forbundet tidligere, og tilbudt medlemmer kurs til rabatterte priser. Håper dere kan tilby medlemmene mine kurs igjen, kanskje særlig aktuelt nå i korona-tiden, hvor mange synes det er risikabelt med trening og yoga og lignende kurs i grupper. Online-kurs er også veldig fint for alle som bor på steder hvor det er langt og reise til denne typen aktiviteter, eller ikke har dette tilbudet i det hele tatt. Og fint for de som av ulike grunner ikke mestrer gruppe-trening, eller kan reise til slike aktiviteter. 

Jeg kan tilby vårt mest aktuelle online-kurs forløs smerte med yoga og mindfulness til kun 850,- (ord.pris er 2100,-), og ellers kan jeg tilby bli kvitt hodepine, smerter i kjeve, nakke, skuldre og bryst til kun 600,- (ord.pris 1400,-). Dette er to veldig aktuelle kurs for medlemmer som har fibromyalgi og lignende smertetilstander/følgetilstander. Ellers har vi også en rekke andre kurs og produkter samt din egen yogaside, som er et yogastudio på nett. Her kan vi også gi rabatterte priser til medlemmer hvis det er av interesse. F.eks. 30%. Alt i våre kurs er filmet i leksjoner, videoer eller lydfiler, og dermed er det enkelt å følge med hjemme via pc, mobil, eller nettbrett. Det gjør også at det er lettere å ta hensyn til egen kropp, grenser og tempo. 

Online-kurs forløs smerte med yoga og mindfulness: https://lotuspustogbalanse.simplero.com/purchase/68003-Forls-smerte-med-yoga-og-mindfulness/special/xU7z1tqkNusVQDnmAARKGnc3

Online-kurs bli kvitt hodepine, smerter i kjeve, nakke, skuldre og bryst: https://lotuspustogbalanse.simplero.com/purchase/106542-Bli-kvitt-hodepine-smerter-og-stivhet-i/special/Qi9tV7KGtUjNFMCVhzFLDpyC

Vår hjemmeside: https://lotuspustogbalanse.simplero.com/

 

Håper å høre fra dere. 

«Det er en gave å lære å bruke pusten, mindfulness og yoga til vårt beste – i min utdanning som Pust Yoga instruktør ble jeg virkelig bevisst på dette, og jeg praktiserer øvelser daglig. Min bakgrunn som helsearbeidere (ergoterapeut) gir deg en trygghet, fordi mine kurs er forankret i vestlig vitenskap samtidig som jeg jobber med Østens filosofi. Jeg er i tillegg sertifisert mindfulness-meditasjons-lærer. Jeg har selv fibromyalgi, lavt stoffskifte og PTSD. Og har kjent på egen kropp hvordan livets påkjenninger og uforutsette ting kan skape sykdom, kronisk stress, smerte, uro, angst, depresjon m.m. Jeg vet av erfaring at yoga, pusteøvelser, meditasjon og mindfulness virker. Og yoga har blitt en livsstil for meg, fordi det gir meg balanse, bedre energi, evne til å puste meg igjennom vanskeligheter, det hjelper meg å akseptere livet slik det er her og nå og ikke minst forløse smerter, spenninger og vonde følelser. Og det er nettopp det jeg lærer deg på mine online-kurs.»

Mvh. Elisabeth Thorsby, daglig leder, ergoterapeut, Pust yoga-instruktør, mindfulness lærer,  krystall-healer, forfatter.

Haugane 6b, 3409 Tranby

Mobil: 91593406

Mail: lotuspustogbalanse@fastmail.com