Sommer i Norge? Kampanjepriser medlemmer

Hei!

Nå nærmer sommerferien seg og nordmenn gjør seg klare til å utforske sitt eget land. 

I år skal Norge oppleves. Mange i Norges Fibromyalgi Forbund tenker sikkert at de skal ta turen nordover og oppleve en av våre vakreste landsdeler, Nord-Norge! Som nyetablert reiselivsbedrift ønsker vi i The Arctic Travel Company å tilby ansatte hos dere kampanjepris på utvalgte ferieopplevelser i Nord-Norge bestilt fra vår webside www.arctictravelcompany.com !

Å få kampanjepris på utvalgte opplevelser i nord er enkelt:

  1. Åpne denne siden – > https://www.arctictravelcompany.com/nb/special-offer-few-you
  2. Velg opplevelse.
  3. Legg til kampanjekoden «ATCSOM20» og avslaget vil bli trukket fra på de opplevelser som det gis rabatt på. 

Kampanjeprisen gjelder alle ansatte med deres familie og nære slektninger.  Kampanjekoden er gyldig for kjøp ut august 2020; opplevelsen kan tas senere! Alle skal få mulighet til å benytte seg av kampanjen, del den derfor gjerne direkte med alle i din virksomhet.

Merk: Dersom Norges Fibromyalgi Forbund ønsker en mer omfattende avtale med The Arctic Travel Company som gir utvidete muligheter og fordeler til dere med så ikke nøl med å ta kontakt med meg direkte.  Informer gjerne rette vedkommende hos dere om denne utvidete samarbeidsmuligheten.

 

Jeg vil også legge til at vi kan tilrettelegge for kurs- og konferanser i kombinasjon med opplevelser på ekspedisjonsbåten vår «Quest». Den kan ta bedriften deres på uforglemmelige opplevelser i kombinasjon med kurs- og konferanse langs norskekysten og eventuelt Svalbard.  Ta kontakt om dere ønsker mer informasjon om dette.

Ønsker også å benytte muligheten til å ønske alle ved Norges Fibromyalgi Forbund  en riktig god sommer fra alle oss i The Arctic Travel Company.

Med vennlig hilsen,

Kim Henrik Løvlie

Sales Director

The Arctic Travel Company AS

PB 242, 9253 Tromsø | Strandveien 106

www.arctictravelcompany.com