Tilbud på Medi-Yoga for våre medlemmer i Oslo-området

Klippekort a 10 timer koster kr 1.300,- (spesial pris for Fibromyalgiforbundets medlemmer) og 2.200 for andre.

MediYoga – Medisinsk Yoga er en terapeutisk yogaform som er utviklet gjennom forskning i samarbeid med helsevesenet. I Medisinsk Yoga er grunntanken at kropp, sinn og følelser henger sammen. Alle som puster kan delta på Medisinsk Yoga.

I timene jobber vi med pust og avspenning, gjør enkle, rolige øvelser og meditasjon, og jobber generelt med å skape balanse i kropp og sjel. Dette bidrar til et sterkere nervesystem, bedre blodsirkulasjon, samt vitalt og effektivt immun -og hormonsystem. Er man veldig stiv, kan instruktøren tilpasse øvelsene, slik at man kan sitte på en stol, og utføre dem. Du kan oppleve mindre smerter, bli mykere, få mer energi og overskudd, styrke kjernemuskulaturen, få økt fleksibilitet og indre ro. Et deilig kurs hvor du får tid til å lande i deg selv og bare være i 75 minutter.

Timen ledes av Tonelise Nordby, MediYoga instruktør. Tonelise har selv diagnosen fibromyalgi og har ved hjelp av medisinsk yoga blitt mye bedre. Les om hennes erfaringer på www.medisinskyogaoest.no

Onsdager kl. 1200-1315. Varmt velkommen.

Påmelding: post@medisinskyogaoest.no eller tonelise.nordby@gmail.com hvis spørsmål om timen.