Ny kontorleder hos Norges Fibromyalgi Forbund

1.januar trådde Elena Bogen Slydal inn i stillingen som kontorleder ved forbundskontoret. 

Elena er fra Mo i Rana, og har selv diagnosen fibromyalgi. Hun startet i praksis hos forbundet høsten 2015, og var gjennom hele 2016 ansatt som prosjektleder for «Prosjekt ung».

Elena har snart en bachelorgrad i statsvitenskap, og har allerede over 10 års erfaring fra organisasjonslivet.  Hun har vært veldig aktiv elev- og studentpolitikken, der hun blant annet har jobbet som øverste tillitsvalgt for studentene ved NTNU.

«Det viktigste fokuset fremover er å få etablert rutiner for alle prosesser i forbundet. Det organisatoriske og administrative må fungere optimalt for at organisasjonen skal gå knirkefritt. Når dette er på plass er det rom for å finne på nye prosjekter og jobbe enda mer for rettigheter og synliggjøring av sykdommen»

Elena håper både lag og medlemmer tar kontakt hvis de har tilbakemeldinger, forslag eller ideer. Hun kan kontaktes på adm@fibromyalgi.no, eller på telefon 32809090