PulsApoteket og Norges Fibromyalgi Forbund har inngått samarbeidsavtale

Norges Fibromyalgi Forbund har inngått samarbeid med PulsApoteket til fordel både for NFF-medlemmer og for PulsApotekets målsetning om å fremme helse og en aktiv livstil.

Hva er PulsApoteket?

PulsApoteket ( www.pulsapotek.no ) inneholder alt du forventer å finne i ditt vanlige apotek. I tillegg har PulsApoteket et utvidet tilbud av sport- og helseprodukter som bidrar til at du kan holde deg aktiv, uansett om formålet er en tur i parken eller å delta i Birken.

Apoteket er lokalisert på Skøyen, men du finner et bredt utvalg av varer på deres nettapotek

Når du handler i nettbutikken, er det fremdeles de ansatte i apoteket som håndterer dine bestillinger. På den måten kan du være trygg på høy kvalitet både når det gjelder produkter og behandling. Fordelen er at du får varene sendt direkte hjem til deg i diskré forpakning.

 

Medlemmer i NFF vil få spesialtilbud og faste gode betingelser ved kjøp hos PulsApoteket.