Velkommen til Mestringskurs!

Vi inviterer medlemmene til to typer mestringskurs til høsten, et kurs for yngre og et for alle.

*********************************************************************

Medlemmer yngre enn 40 år er velkommen til å søke om deltakelse på mestringskurset "Å leve med fibromyalgi – for yngre". Dette kurset er delt i 2. Del 1 går i Drammen 28. – 30. oktober 2011 og del 2: 17. – 19. februar 2012 (sted er ikke bestemt ennå). Kursavgift pr person er kr 2.000,- som inkluderer to samlinger med fullpensjon og reise på billigste måte. Ledsager er også velkommen på samme betingelser. Påmeldingsfrist er 22. september.

Påmeldingsskjema er her:

*****************************************************************************************************************************

Alle medlemmer er velkommen til å søke om deltakelse på mestringskurset "Å leve med fibromyalgi" 11. – 13. november 2011 i Drammen. Kursavgift er kr 1.500,-/pers pluss enkeltromstillegg på kr 400,-. Ledsager er også velkommen til samme kursbetingelser. Reisen må hver deltaker betale selv. Påmeldingsfrist er 6. oktober.

Påmeldingsskjema er her: